030 - 227 35 77 info@goedkopetaxiutrecht.nl

In Nederland zijn er verschillende manier om van Utrecht naar Amsterdam Schiphol Airport te gaan.U kunt zelf met uw eigen auto ernaartoe gaan, gebruikmaken van het openbaar vervoer, u laten wegbrengen door iemand anders of natuurlijk kiezen voor een taxi. Vooral de laatste mogelijkheid heeft vele voordelen. Een taxi brengt je snel en comfortabel naar bestemming. Ook hoeft u geen kosten te maken voor het parkeren op de luchthaven. Er zijn nog vele voordelen, daarover gaan wij het nu hebben.

1.  Comfortabel

Taxi’s staan erom bekend dat ze zich heel erg focussen op comfort van de klant. Waarbij je in een vliegtuig het soms moet doen met minimale ruimte, heb je in een taxi veel meer speling qua ruimte. Veel taxi’s zijn met heel veel ruimte in de achterbank. Hierdoor kan jij zo comfortabel mogelijk zitten. Sommige taxi’s zijn ook uitgerust met tv scherm, zodat jij tijdens de rit heerlijk kan genieten van een leuke film.

2.  Goede prijs-kwaliteitsverhouding

De prijzen variëren van duur naar spot goedkoop. Weet wel dat de prijs-kwaliteitsverhouding heel nauw samengaan. Betaal jij liever iets minder, dan moet je wel rekening houden met een wat mindere taxi, denk hierbij aan beenruimte, gastvriendelijkheid etc. Maar wanneer je bereidt bent om wel wat meer uit te geven, dan kan je heel luxe genieten van een rit.

3.   Vriendelijkheid

Bij taxichauffeurs staat gastvriendelijkheid op 1. Ze maken graag een praatje met je en voorzien je graag van tips.
Denk hierbij aan tips geven over leuke bezienswaardigheden of verhalen vertellen over hun mooiste herinnering in de stad die jij gaat bezoeken. Taxichauffeurs doen heel erg hun best om jou op je gemak te laten voelen.

4.  Verschillende klassen

Je kan de taxi’s onderverdelen in 2 klassen: Low budget en High budget.
Allebei hebben ze voordelen, maar ook zijn eigen nadelen.

Low budget:

Door de verschillen in klassen is er voor iedereen een taxi beschikbaar.
Wanneer je zelf niet zoveel geeft om luxe en lekker goedkoop in een taxi wilt zitten, dan is daar ook de mogelijkheid voor.

Vaak zijn de taxichauffeurs in deze klassen heel vriendelijk en praten ze vaak in een informele sfeer met je. Dit wordt vaak als zeer prettig ervaren, omdat er vaak grapjes gemaakt worden en ze heel begaan met je zijn.

High budget:
Maar ook wanneer je juist wel weg bent van wat luxe in een taxi en de prijs voor jou niet zo’n grote rol speelt, zijn daar ook genoeg opties voor. Van Utrecht naar Schiphol zijn veel luxe taxi’s. De meesten merken die je zal zien zijn Audi, Mercedes en Tesla. Deze merken staan er ook bekend om dat ze auto’s maken die door vele taxi’s gebruikt worden. Dit komt omdat ze vaak voorzien zijn van beeldschermen, mini-koelkast, uitschuifbare stoelen en drink houders.

 

5.  Reistijd

Taxi’s blinken uit in hun reistijd.
De meeste chauffeurs kennen overal wel een snellere en korte route, hierdoor halveren ze vaak hun reistijd. Ook zitten taxi’s ten opzichte van bussen minder vaak in een file, hebben ze minder vertraging dan een trein en stel je mist toch je taxi. Dan staat er in enkele minuten weer een nieuwe taxi voor je klaar. In Utrecht en omgeving zijn er genoeg taxi’s die naar Amsterdam Schiphol gaan.

Conclusie

Zoals je hebt kunnen lezen zijn taxi’s er voor iedereen en dankzij taxi’s kan je op een goedkope of luxe manier jezelf laten vervoeren naar Amsterdam Schiphol. Hopelijk hebben wij je goed kunnen informeren en zijn sommige vragen van je beantwoordt.

 

 

Snel een taxi reserveren?