030 - 227 35 77 info@goedkopetaxiutrecht.nl

Het is al in het algemeen bekend dat wij zeer scherpe prijzen aanhouden bij Goedkope Taxi Utrecht. Bent u op zoek naar een comfortabele en luxe rit? En dit ook nog voor een zeer betaalbare prijs? Dan bent u bij ons sowieso al aan het goede adres. Maar naast onze goedkope prijzen zijn er nog extra voordelen als u kiest voor ons. Bent u benieuwd naar welke voordelen wij nog meer te bieden hebben? Dan kunt u alle informatie op deze pagina vinden.

Waarom kiezen voor ons?

Allereerst staan wij bekend om het feit dat we altijd zeer betaalbare prijzen hanteren. En dit in ruil voor een comfortabele en luxe rit. Wij vinden het belangrijk om aan de wensen van onze klanten te voldoen en denken ook met u mee. Hiernaast hechten wij ook waarde aan stiptheid en behulpzaamheid. We zijn altijd snel ter plaatse, en zorgen ervoor dat u ook zo snel mogelijk op uw bestemming bent.

Tevens bieden wij ook speciaal vervoer aan voor als u met een grote groep bent. Zo is onze taxibus geschikt voor bedrijfsfeesten, bruiloften, festivals en meer. Maar ook voor grotere evenementen kunt u bij ons terecht. Met onze touringcar voorzien wij u van het vervoer van en naar uw bestemming. Denk hierbij aan schoolreisjes, dagtochten et cetera. Meer informatie hierover kunt u vinden op de site, maar u kunt ook op ieder moment contact met ons opnemen.

 

Korting met uw U-pas

Een U-pas is een pas die bedoeld is voor mensen uit Utrecht met een laag inkomen. Een U-pas kan je online gratis aanvragen. Je beschikt dan over een tegoed dat je kunt uitgeven aan uitjes, schoolgeld, vervoer en andere diverse activiteiten. Er is een enorm aanbod, waar wij ook onder vallen. Want bij Goedkope Taxi Utrecht ontvangt u 20% korting op de meterprijs van uw reis. De korting geldt voor alle leeftijden en u kunt er gebruik van maken wanneer u maar wilt. U kunt ons vooraf laten weten dat u gebruik wilt maken van uw korting, zodat we hier rekening mee kunnen houden. En zorg er ook voor dat je de U-pas bij u heeft. Meer informatie hierover kunt u vinden op: https://www.u-pas.nl/aanbod/detail/34467-469

 

Een vergoeding van het UWV

Wat velen misschien niet weten is dat je bij het UWV een vergoeding kunt aanvragen voor uw vervoer. Bijvoorbeeld als u vervoer moet hebben naar werk of school, maar dit lastig gaat in verband met een beperking of chronische ziekte. Hieronder valt ook een vergoeding voor taxivervoer. Ook mensen die geen uitkering ontvangen van het UWV kunnen soms een vergoeding krijgen. Let er wel op dat u de vergoeding vooraf aanvraagt bij het UWV, en niet na uw taxirit. Meer informatie over de voorwaarden en mogelijkheden kunt u vinden op: https://www.uwv.nl/particulieren/voorzieningen/voorzieningen-werk/detail/vervoer Tevens kunt u hier ook uw aanvraag doen.

We hopen dat u nu een beter inzicht heeft van de voordelen die wij te bieden hebben. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u gerust contact met ons opnemen. We denken graag met u mee en helpen u verder.

Snel een taxi reserveren?