030 - 227 35 77 info@goedkopetaxiutrecht.nl

Het Coronavirus/COVID-19 verspreidt zich momenteel zeer snel, wij als taxibedrijf in Utrecht moeten hiervoor ook de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. Het hele jaar door vervoeren wij verschillende soorten zieke personen in onze auto’s. Dit zijn mensen met ernstige ziektes tot personen die een ongeluk hebben gehad. Echter is het Coronavirus momenteel een nieuwe ziekte waar iedereen erg voorzichtig mee moet omgaan. Wij doen ons best om iedereen te vervoeren naar alle bestemmingen, maar treffen de belangrijkste maatregelen voor zowel de chauffeurs als de klanten.

De belangrijkste maatregelen die iedereen kan nemen voor verdere verspreiding zijn: je handen wassen, geen handen schudden, blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt, gebruik papieren zakdoekjes en hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog.

Al onze chauffeurs moeten hier extra opletten en bij symptomen moeten de chauffeurs thuis blijven. Wij vragen onze klanten ook voor zichzelf hier extra aandacht aan te besteden. Mocht u zich heel erg slecht voelen en hoge koorts hebben, is het verstandig om thuis te blijven en uw huisarts te bellen. Op de site van de RIVM staat alle informatie en de nodige maatregelen die u moet treffen bij ziekte.

Bronnen:
https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19
https://www.taxipro.nl/ondernemen/2020/03/03/wat-betekent-het-coronavirus-voor-taxibedrijven/?gdpr=accept

Snel een taxi reserveren?