030 - 227 35 77 info@goedkopetaxiutrecht.nl

Luxe vervoer voor de laagst mogelijke prijs

Ben je op zoek naar een goedkope taxi in Utrecht en omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Als goedkope taxi in Utrecht staan wij altijd op het afgesproken tijdstip voor je klaar om je op te halen. Naast het feit dat het mogelijk is om te kiezen voor onze normale vervoersdiensten is het ook mogelijk om te kiezen voor luxe vervoer. Benieuwd wat je kunt verwachten van ons VIP vervoer en voor wie het is geschikt? Lees dan snel verder, op deze pagina hebben we namelijk de belangrijkste informatie voor jou op een rijtje gezet. Door dit goed door te nemen weet je zeker dat je niet meer voor verrassingen komt te staan!

Maak kennis met ons VIP vervoer

Voor de mensen die geen genoegen nemen met normaal vervoer bieden wij de mogelijkheid om te kiezen voor het luxe vervoer. Lang niet iedereen is bekend met wat deze dienst inhoudt die wij als taxi in Utrecht te bieden hebben. Hieronder hebben we de belangrijkste uitgangspunten van ons luxe vervoer voor jou op een rijtje gezet:

• Opgehaald in stijl

Een van de belangrijkste kenmerken van ons luxe vervoer is dat de wagens voldoen aan alle mogelijke eisen die je er maar aan kunt stellen. Door de comfortabele wagens zal je tijdens het reizen tot even alle stress van je schouders kunnen laten glijden. Alle voertuigen binnen ons wagenpark zijn luxe en voorzien van genoeg beenruimte. Dit maakt het toch een stuk comfortabeler dan een ritje in de trein of bus? Af en toe mag ook jij jezelf wel eens verwennen!

• Hulp bij de bagage

Kies je ervoor om een privé chauffeur in te huren dan maak je het jezelf een stuk makkelijker tijdens het reizen. Onze privé chauffeur is bijvoorbeeld altijd in staat om je te helpen bij het inladen van de bagage. Je hoeft zelf niet meer de deur open te doen maar dit wordt voor je gedaan. Dit zorgt voor een heerlijk luxe gevoel waarmee je in staat bent om echt even tot rust te komen.

• Van A naar B service

Het bijzondere aan de privé chauffeur is dat deze zich echt volledig inzet voor jou. Mocht je nu een dag lang over een wagen willen beschikken dan is dit mogelijk middels ons luxe vervoer. De privé chauffeur zal de hele tijd inzetbaar zijn en wachten om je te vervoeren. Dit maakt het een ideale keuze voor de mensen die bijvoorbeeld eens willen gaan shoppen in Amsterdam. Je hoeft alleen te zeggen waar je bent en waar je graag heen wilt gaan. De privé chauffeur zorgt er vervolgens voor dat hij of zij zo snel mogelijk op de plaats van bestemming is.

Voor wie is een privé chauffeur geschikt?

Het bijzondere aan ons luxe vervoer is dat het voor iedereen mogelijk is om te kiezen. Op de eerste plaats is het inhuren van een privé chauffeur een verstandige keuze voor de bedrijven die hun gasten op de best mogelijke manier willen ontvangen. Door hen op te laten halen bij bijvoorbeeld het station of het vliegveld weet je zeker dat je een goede eerste indruk zal maken.

Naast de commerciële opties is het ook mogelijk om te kiezen voor een privé chauffeur als je graag eens echt bijzonder vervoerd wilt worden. heb je bijvoorbeeld een bruiloft op de planning staan dan maakt ons VIP vervoer het mogelijk om deze dag net even iets specialer te maken. Door de luxe wagens ben je voorzien van een geheel verzorgde ervaring en een hoge mate van comfort tijdens het rijden.

Kies vandaag nog voor ons luxe vervoer

Ook jij bent in staat om dankzij onze taxi in Utrecht op een voordelige manier van luxe vervoer voorzien te zijn. Door deze lage prijzen is het huren van een privé chauffeur voor iedereen mogelijk geworden. Niet alleen handig voor bedrijven, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar écht uniek transport. Mocht je nog veel meer te weten willen komen over het VIP vervoer of over één van de andere soorten diensten die wij te bieden hebben dan is het handig om even te blijven hangen op deze site. Hier vind je namelijk alle informatie die mogelijk van belang kan zijn.

Snel een taxi reserveren?