030 - 227 35 77 info@goedkopetaxiutrecht.nl

Laat je in stijl rondrijden

Huur Luxe Vervoer mét Chauffeur

Zoekt u luxevervoer in de regio Utrecht? Neem dan contact op met Goedkope Taxi Utrecht. Wij bieden VIP vervoer op niveau in onze selectie van high-class auto’s.

Wij hebben een mooi aanbod van wagens en chauffeurs die weten hoe ze u in de watten moeten leggen tijdens uw rit. Scherpe prijzen, vriendelijke chauffeurs en stiptheid zijn de punten waar bij ons de nadruk op ligt als het gaat om luxevervoer in Utrecht en omgeving.

Prijzen zijn op aanvraag. Minimum duur om een van onze luxe vervoersopties te boeken bedraag 3 uur.

Bekijk onze wagens

Luxevervoer kan de oplossing zijn voor uw zakelijke afspraken, wanneer u indruk moet maken of wanneer u gewoon uzelf wilt verwennen.

Mercedes GLE

Rolls Royce Ghost

Mercedes S-Klasse Maybach

Porsche Macan

Het interieur van de Mercedes S Klasse

Wilt u exclusieve, luxe- en VIP- vervoer reserveren met eigen prive chauffeur? Bel dan naar:

030 – 227 35 77

Of reserveer een taxi via het formulier op onze website.

Waarom luxevervoer, VIP vervoer en vervoer met prive chauffeur?

Luxevervoer kan de oplossing zijn voor uw zakelijke afspraken, wanneer u indruk moet maken of wanneer u gewoon uzelf wilt verwennen. Het grote voordeel van luxevervoer, VIP vervoer, en een prive chauffeur bij Goedkope Taxi Utrecht is dat u verzekerd bent van een sterrenbehandeling en ervaring. Neem contact op om het tarief te bespreken en te reserveren. Houdt u er rekening mee dat reserveren kan voor een minimum duur van 3 uur.

Goedkope Taxi Utrecht

Goedkope Taxi Utrecht is specialist op het gebied van vervoer. Van particulieren vervoeren tot speciaal taxivervoer, op alle vlakken hebben we jarenlange ervaring en een waslijst aan tevreden klanten. Bij ons staat de reiservaring van de klant centraal. We zorgen voor een goede reisbeleving door scherpe tarieven te bieden en de reis zo comfortabel mogelijk te maken.

Naast luxevervoer bieden we in de regio Utrecht ook de volgende taxi-diensten:

Voor meer informatie over Goedkope Taxi Utrecht kunt u bellen naar: 030 – 227 35 77

Snel een taxi reserveren?