030 - 227 35 77 info@goedkopetaxiutrecht.nl

U hebt net een lange vliegreis achter de rug en komt eindelijk aan op Schiphol. Het was een vermoeiende en lange reis en u bent inmiddels al uren onderweg. Wanneer u daarna verder moet reizen naar Utrecht, dan wilt u dit graag op een zorgeloze en ontspannen manier kunnen doen. Goedkope Taxi Utrecht is hiervoor een zeer geschikte keuze.

Komt dit u bekend voor?

Nadat u net een vermoeiende vlucht heeft gehad, is het wel zo prettig dat u in Nederland direct het gevoel heeft om thuis te zijn. Wanneer u na het landen en het ophalen van uw bagage ook nog eens moet kijken hoe laat de trein gaat, welke trein u moet hebben, op welk perron u moet zijn en daar ook nog eens heen moet lopen met al uw bagage, kan het aanvoelen alsof u pas op de helft van uw reis bent. Wanneer u pech heeft, mist u net de aansluiting en moet u vervolgens een uur wachten op de volgende trein. Uw trein komt daarna eindelijk aan en u kunt instappen. U loopt de trein binnen met uw koffers en wat blijkt: Het is ontzettend druk en er zijn geen zitplaatsen meer beschikbaar. Omdat u toch naar huis moet, neemt u plaats op het balkon. De trein vertrekt en u hoort de mededeling van de NS: Welkom in de trein naar Amsterdam. U zit in de verkeerde trein. U spreekt een medewerker aan en die vertelt u dat dit inderdaad klopt. U hebt nog net de tijd om de trein te verlaten en sleept met u bagage naar het perron die de NS-medewerker u heeft gegeven. Helaas, de trein is net weg. Een half uur later komt de trein en u stapt in met uw bagage. U neemt plaats en komt een uur later aan in Utrecht. Vanaf hier zult u moeten kijken welke bus u nodig heeft richting uw huis. Wanneer u eenmaal de juiste bus gevonden loopt u met uw bagage richting te bushalte. Deze bevindt zich aan de andere kant van het station. Nog 20 minuten en de bus zal vertrekken. Nadat u de bus uitkomt, zult u nog een eind moeten lopen richting uw woning.

Luchthavenvervoer van Goedkope Taxi Utrecht

Met Goedkope Taxi Utrecht zult u geen van bovenstaande problemen hebben. Bij Goedkope Taxi Utrecht zijn wij helemaal ingesteld op het luchthaven vervoer. Nadat u bent aangekomen op Schiphol zal de medewerker uw bagage voor u meedragen naar de auto. U zult begeleid worden naar de auto, welke zich vlakbij de ingang van het vliegveld bevindt. En kunt direct plaatsnemen in een van onze luxe uitgevoerde voertuigen en u bent direct op weg naar huis. Nog geen uur later arriveert u op plaats van bestemming. Onze chauffeur zal u helpen met uw bagage en u kunt al snel genieten van uw rust.

Ook wanneer je voor zaken naar Utrecht moet nadat je bent geland op Schiphol is Goedkope Taxi Utrecht een goede keuze. Met de Luxeauto’s en goed en professioneel geklede chauffeurs komt u professioneel en betrouwbaar over bij uw zaken afspraak. Tijdens de rit van Schiphol naar Utrecht heeft u de mogelijkheid om van onze cabine een reizend kantoor te maken, zodat u uw zaken goed kan voorbereiden.

Het fijne aan Goedkope Taxi Utrecht is dat je van tevoren al makkelijk online, telefonisch en via whatsapp kan reserveren. En we houden uw vlucht in de gaten en zullen ervoor zorgen dat we op tijd voor u klaarstaan. Voor andere vliegvelden kunt u ons bellen of even deze pagina bekijken.

Ophaalservice van Goedkope Taxi Utrecht

Natuurlijk kan je een taxi voor jezelf bestellen om van Schiphol naar Utrecht te reizen. Maar het kan ook zijn dat je gasten wilt ontvangen in Utrecht, die met het vliegtuig in Schiphol landen. Dan kan je de ophaalservice inschakelen. We hebben goed opgeleid en representatieve chauffeurs die ook nog eens Engels kunnen spreken, mocht dit nodig zijn in het geval van een buitenlandse gast. De chauffeur zal zich dan ook netjes aan uw gast voorstellen, de bagage overnemen en uw gast naar de auto begeleiden. En vervolgens zal de chauffeur uw gast met de schone, luxe en nette taxi van Schiphol naar Utrecht brengen.

De voordelen van Goedkope Taxi Utrecht op een rij:

Goedkope Taxi Utrecht staat 24/7 voor u klaar.

  • Wij werken enkel met gediplomeerde chauffeurs
  • Wij hebben altijd een vriendelijke service
  • Wij hebben een breed assortiment van voertuigen
  • U kunt makkelijk online reserveren, per telefoon of whatsapp
  • Wij hanteren vast prijzen
  • Alle creditcards zijn geldig
  • Wij zorgen voor comfortabel vervoer.
  • Ontspannen thuiskomen
  • Geen probleem met parkeren
  • Van Schiphol naar je eigen voordeur

Samenvatting

Van schiphol naar Utrecht reizen kan erg vervelend zijn na een lange reis. Maar Goedkope Taxi Utrecht neemt alle zorgen uit je handen.

Bekijk onze tarieven hier

Snel een taxi reserveren?