030 - 227 35 77 info@goedkopetaxiutrecht.nl
Taxi Utrecht

Taxi Utrecht

Wij houden van Utrecht. Daarom rijden wij u graag door deze stad in een van onze comfortabele taxi’s. En dat voor een zeer scherp tarief. Als u snel een goedkope taxi nodig heeft in Utrecht, dan bent u bij Goedkope Taxi Utrecht aan het juiste adres.

Naast dat wij goedkope taxiritten verzorgen, proberen wij de rit ook zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onze chauffeurs zijn zeer klantvriendelijk, altijd op tijd en weten de beste routes in de regio Utrecht. Reserveer snel online of bel naar het onderstaande telefoonnummer.

Groepsvervoer nodig, of een taxi van Utrecht naar Schiphol? Ook dat bieden wij aan. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Goedkope taxi in de regio Utrecht reserveren? Bel naar:

030 – 227 35 77

Of reserveer een taxi online via onze website.
Bekijk ook eens onze tarieven-pagina.

Taxidienst in Utrecht voor iedereen

Jong en oud, Goedkope Taxi Utrecht is er voor iedereen.

Of u nou een eenmalige taxirit in de regio Utrecht nodig heeft, of speciaal taxi vervoer wilt (denk aan wekelijkse taxiritten op hetzelfde tijdstip), bijna alles kan geregeld worden. Natuurlijk voor een scherp tarief.

Neem eens contact op met onze vriendelijke taxi-centrale om de mogelijkheden te bespreken.

Utrecht

Utrecht, wie kent die stad niet? Met meer dan 340.000 inwoners is Utrecht de vierde grootste stad van Nederland.

In Utrecht stikt het van de bezienswaardigheden. Naast de Domtoren, valt er in Utrecht nog veel meer te zien. Houdt u van geschiedenis? Dan moet u bij Fort Vechten en Slot Zuylen zijn. Wilt u bewegen terwijl u geniet van de binnenstad? Huur dan eens een Canal Bike en ‘fiets’ uzelf door de grachten. Kijk eens op Bezoek-Utrecht.nl voor alle uitjes in Utrecht.

Net als u, houden onze taxichauffeurs ook van de stad Utrecht. Ze kennen de stad dan ook beter dan hun eigen achtertuin, waardoor ze de ideale taxichauffeurs in de regio Utrecht  zijn. Laat u verrassen, reserveer een taxi en geniet van alles wat Utrecht te bieden heeft!

Snel een taxi reserveren?