030 - 227 35 77 info@goedkopetaxiutrecht.nl

Taxibedrijf maakt geen onderscheid in accepteren klanten

In Nederland staan we met z’n allen al snel klaar om onszelf te prijzen als een tolerant volk. We zijn van mening dat we iedereen accepteren voor wij hij of zij is. Desondanks zien we in de taxi-industrie nog vaak dat dit in de praktijk niet helemaal blijkt te kloppen.

Zo was er tijdens de afgelopen Pride in Amsterdam weer sprake van discriminatie. Meerdere drag queens zijn door taxichauffers geweigerd als klanten. En dit terwijl het verder gewoon normale mensen zijn. Er is geen reden om een drag queen als klant te weigeren. Tenzij je natuurlijk discriminerende motieven hebt.

En daar blijft het helaas niet bij. Het komt in de hoofdstad nog geregeld voor dat verschillende mensen in de lhtbi-gemeenschap te maken krijgen met deze vorm van discriminatie. Op het moment dat men dan een taxi nodig heeft, is bijna niemand bereid om ze in te laten stappen. Zeker niet wanneer er sprake is van expliciete kledij.

Dit probleem komt tegelijkertijd ook in andere grote steden in het land voor. En dus is het hoog tijd dat hier verandering in komt.

Goedkope Taxi Utrecht neemt het voortouw

Bij Goedkope Taxi Utrecht geloven we in een volledig inclusieve samenleving. Dat betekent dat niemand op geaardheid, karakter of uiterlijk geweigerd mag worden in onze taxi. Wij vinden het belangrijk dat ieder mens op dezelfde manier wordt behandeld. Met wederzijds respect. Er is namelijk in de basis geen enkele reden om op een discriminerende wijze op te treden. Zodoende werken wij met een aantal vaste standpunten:

  • Acceptatie van iedereen: Acceptatie van iedereen is bij ons ook écht iedereen. Denk aan mensen uit een bepaalde cultuur, de lhtbi-gemeenschap of een andere groep die zich geregeld buitengesloten voelt. Onze deur staat voor iedereen open. Zo kun je met een gerust hart om een taxi bellen.

  • Vriendelijke houding: Tegelijkertijd hechten we veel waarde aan een vriendelijke houding. We zijn iedere klant dankbaar dat hij of zij voor ons als taxibedrijf heeft gekozen. Op deze manier voeren we onze specifieke taak dan ook uit. We verwelkomen je met open armen in onze taxi. Zodoende mag je een ritje verwachten waar je met een positief gevoel op terugkijkt.

  • Goedkope taxirit: Dit positieve gevoel gaat deels ook te maken hebben met de goede betaalbaarheid van een taxirit. Als taxibedrijf zetten we graag een extra stapje voor onze klanten. Dit houdt in dat een taxirit bij ons ook echt goedkoop is. Zeker wanneer je vaker gebruik maakt van een taxi, gaat dit op termijn al een mooie besparing opleveren.

Ben je dus iemand die geregeld een taxi nodig heeft in Utrecht en/of omstreken? En vind je het daarbij belangrijk dat we op geen enkele manier discrimineren richting onze klanten? Dan zijn we waarschijnlijk een zeer goede match. Laat direct aan ons weten hoe we je verder kunnen helpen. Wij staan dan op het juiste moment klaar om je te vervoeren naar de gewenste locatie. Een taxirit is dan pas echt leuk. Precies zoals het hoort te zijn!

Snel een taxi reserveren?