030 - 227 35 77 info@goedkopetaxiutrecht.nl
Het zal niemand ontgaan zijn, het coronavirus heeft voor veel verandering gezorgd binnen onze economie. Niet alleen de horeca en de sportclubs zijn hard getroffen door deze crisis, ook voor de taximarkt is het flink aanpoten. Door de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen zijn wij er als taxi in Utrecht gelukkig in geslaagd om al onze klanten op een veilige manier te voorzien van professioneel vervoer. Bent u benieuwd hoe wij als goedkope taxi in Utrecht omgaan met het Coronavirus? Neem dit artikel dan zeker even door. We hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet!

1.  Impact van het coronavirus

De taximarkt is sterk getroffen door het coronavirus. Hoewel er nog altijd veel mensen zijn die vervoer nodig hebben, zien we dat mensen minder snel de taxi in Utrecht nemen. Dit heeft met name te maken met het feit dat de winkels onder andere gesloten zijn. Ondanks het virus zetten wij ons alsnog in om de mensen de mogelijkheid te bieden om een goedkope taxi in Utrecht te boeken. Mocht u bijvoorbeeld een taxi nodig hebben om bij iemand op bezoek te gaan, naar het vliegveld te rijden of naar ieder andere bestemming te gaan dan bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres. Indien u zelf een afspraak wilt maken met ons als taxi in Utrecht dan raden wij u aan om zeker even direct contact met ons op te nemen voor wat meer informatie.

2.  Belangrijkste voorzorgsmaatregelen die wij nemen

Door het coronavirus zijn wij genoodzaakt om de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen. Deze diverse maatregelen zijn niet alleen van belang om onze chauffeurs veilig te houden, maar ook om u als klant zijnde de meest veilig mogelijke ervaring te bieden tijdens de rit. Wij houden ons aan de laatste richtlijnen van het RIVM tijdens het werken. Dit houdt in dat wij geen handen schudden en dat onze chauffeurs opgedragen wordt om te niezen in de ellenboog of in een zakdoek. Tevens maken onze chauffeurs hun handen met regelmaat schoon.

In een poging om het virus zo goed mogelijk buiten de deur te houden letten wij goed op onze chauffeurs. Indien zij symptomen ontwikkelen die passen bij het Coronavirus dan blijven zij thuis. Wij vragen dit ook aan u. Mocht u zelf klachten hebben die passen bij het virus of mocht u zich niet fit voelen dan raden wij aan om thuis te blijven en geen rit te nemen bij onze taxi in Utrecht. Op de website van het RIVM kunt u de nodige informatie vinden met betrekking tot de stappen die u het beste kunt nemen.

3.  Ook op zoek naar een taxi in Utrecht?

Ondanks het Coronavirus staan wij als taxi in Utrecht voor u klaar om u van A naar B te brengen. Dankzij de speciale voorzorgsmaatregelen die wij in dit artikel naar voren hebben laten komen, bieden we u als klant zijnde de mogelijkheid om geheel veilig te kunnen reizen. Voor meer informatie over onze goedkope taxi in Utrecht kunt u hier op de site alles vinden wat u nodig heeft. Vragen omtrent de mogelijkheden die wij te bieden hebben of wilt u wat meer te weten komen over onze taxi in Utrecht? Wees dan niet bang om even contact met ons op te nemen. Ons team staat elke dag klaar om u zo goed mogelijk op weg te helpen!

 

 

Snel een taxi reserveren?